Cine suntem?

Cine suntem?

Kaleidoscope este un hub cultural, deschis în 2017 în București și are ca interes central promovarea culturii, făcând-o accesibilă și celor care nu sunt experți în domeniu. Kaleidoscope și-a propus să formeze o comunitate de oameni cu interese comune și îi sprijină să se dezvolte, să găsească inspirație și să se îmbogățească cultural.

Spațiul generos de 180 mp interior și 500mp de gradină și terasă este un mediu creativ perfect pentru organizarea de evenimente gen: workshop-uri, training-uri, cluburi de carte, conferințe, prezentări, lansări de produse, lansări de carte și ateliere tematice.

Orice membru al Hub-ului Kaleidoscope are acces la Biblioteca Kaleidoscope ce include aproximativ 4000 de volume din domenii variate,  la Galeria de Artă Kaleidoscope ce își desfășoară activitatea printr-o serie de expoziții dedicate artelor moderne și contemporane și beneficiază de intrare gratuită o dată pe lună la: seara filmului de artă, clubul de carte Booksociety și alte evenimente special create pentru membrii hub-ului Kaleidoscope.

Ne-am propus să aducem o schimbare în mediul urban din România și să formăm o comunitate de oameni care sunt interesați de cultură și sprijină promovarea culturii de calitate în multiple domenii: artă, literatură, muzică etc.

Spatiul KALEIDOSCOPE

Spatiul KALEIDOSCOPE

Kaleidoscope oferă un spațiu generos, creativ și relaxant pentru organizarea de evenimente pentru companii: training, workshop, conferințe, ateliere, lansări de produse sau de cărți etc.

O vilă monument istoric, cu arhitectură de tip baroc, în care elementele istorice ale proprietății se îmbină cu designul modern al spațiului.

Invitații se pot întâlni cu opere ale unor artiști români de artă modernă și contemporană de talie internațională, tranzacționați de cele mai mari case de licitații din lume: Adrian Ghenie, Mircea Suciu, Mircea Cantor, Ecaterina Vrana, Șerban Savu, Ciprian Mureșan, Maxim Liulca etc.

Pentru fiecare eveniment organizat în spațiul Kaleidoscope oferim invitaților un “moment cultural” (10-15 minute) o discuție cu unul dintre experții noștri în artă sau literatură, pe diverse teme de interes.

Inchiriază spațiul

180
mp
Spatiu Interior
500
mp
Spațiu exterior
200
Persoane
Capacitate
130
diverse
Facilitati
2
Locuri
Parcare
4000
Carti
Biblioteca

Comunitatea KALEIDOSCOPE

Dacă dorești să îți acorzi timp pentru tine, să te îmbogățești cultural, să poți să fii creativ și să ai un moment de răgaz, te așteptăm în comunitatea Kaleidoscope.

Ai acces la biblioteca noastră de peste 4000 de cărți din domenii diferite: beletristică, psihologie, artă….și îți poți petrece timpul citind în spațiul Kaleidoscope (pe măsura disponibilității spațiului).

Ca membru al comunității Kaleidoscope esti invitat o dată pe lună, gratuit, la evenimentele noastre dedicate culturii: Seara Filmului de artă, Clubul de carte Booksociety și îți poți aduce copilul să citească o carte alături de o vedetă în cadrul evenimentului nostru „vedetele citesc copiilor”.

Devino membru Kaleidoscope

KALEIDOSCOPE ARTĂ & CARTE

Dacă ești pasionat de artă și literatură, organizăm lunar evenimente dedicate artelor moderne și contemporane, proiectelor educaționale și culturale.

Pe lângă accesul la biblioteca Kaleidoscope cu peste 4000 de volume poți participa la evenimente dedicate lecturii:

  • cluburi de carte;
  • conferințe organizate de autori;
  • lansări de carte, prezentări, ateliere;
  • evenimente pentru copii;
  • precum și la expozițiile noastre de artă modernă și contemporană.

Calendar de evenimente

Echipa Kaleidoscope

O parte din echipa noastră

cristina

Jindiceanu Cristina

Event Manager
RV

Roxana Valcu

Owner

Despre Kaleidoscope în presă

Despre Kaleidoscope în presă

Parteneri

Parteneri

Partenerii Kaleidoscope book.a.rest