Abonamente KALEIDOSCOPE

Abonamente KALEIDOSCOPE

Dacă dorești să îți acorzi timp pentru tine, să te îmbogățești cultural, să poți să fii creativ și să ai un moment de răgaz, te așteptăm în comunitatea Kaleidoscope. Ai acces la biblioteca noastră de peste 4000 de cărți din domenii diferite: beletristica, psihologie, artă….și îți poți petrece timpul citind în spațiul Kaleidoscope (pe măsura disponibilității spațiului).

Ca membru al comunității Kaleidoscope ești invitat o dată pe lună, gratuit,  la evenimentele noastre dedicate culturii: Seara Filmului de artă, Clubul de carte Booksociety și îți poți aduce copilul să citească o carte alături de o vedetă în cadrul evenimentului nostru „vedetele citesc copiilor”.

În cadrul abonamentului:

  • acces la bibilioteca Kaleidoscope și împrumutul de cărți lunar;
  • acces gratuit 1 dată pe lună cu rezervare (48 de ore înaintea evenimentului) și în limita locurilor disponibile la: Seara filmului de Artă / Booksociety-Club de Carte / Vedetele Citesc Copiilor.

Biblioteca Kaleidoscope

Biblioteca Kaleidoscope

Kaleidoscope oferă membrilor comunității o amplă bibiliotecă ce conține peste 4000 de cărți din domenii diferite:
beletristică, psihologie, artă, economie, dezvoltare personală etc.

Fiecare membru al comunității Kaleidoscope poate să se relaxeze și să citească în spațiul nostru destinat lecturii sau poate să împrumute cărțile și să le citească acasă.

Folosirea spatiului Kaleidoscope se poate face de luni până vineri între orele 9.00-20.00 și in week-end între orele 9.00-17.00, în limita disponibilității și în funcție de evenimentele programate în spațiu.

Accesează Biblioteca Kaleidoscope

Evenimente membri KALEIDOSCOPE

Evenimente membri KALEIDOSCOPE

Fiecare membru al comunității Kaleidoscope are acces gratuit o dată pe lună la unul dintre evenimentele noastre, în baza rezervării (48 de ore înaintea evenimentului) și în limita locurilor disponibile la: Seara filmului de Artă / Booksociety-Club de Carte / Vedetele Citesc Copiilor.

Formular de inscriere evenimente